Loading...

V říjnu vybraná doprava zdarma!

×

0
Loading
Košík je prázdný

Kategorie

Kategorie

Co potřebujeme k vyhledání správného dílu

04.10.2024 00:28

Abychom Vám mohli co nejrychleji a nejpřesněji odpovědět na dotaz k náhradnímu dílu, potřebujeme vědět, o jaký stroj nebo motor se přesně jedná. Především se tak vyhneme případným výměnám dílů a tedy i průtahu opravy stroje. V případě sekaček a traktorů je ještě potřeba rozlišovat, zda se jedná o díl stroje (lanka pojezdu, sečení, motorové brzdy, řemeny, kolečka ...) nebo přímo o díl motoru (např. vzduchový, olejový, palivový filtr; karburátor ...).

Pokud požadované údaje neuvedete, nemůžeme garantovat správný výběr dílu. V některých případech ani nebude možné díl vyhledat! V případě velkého množství dotazů reagujeme přednostně na ty, kde jsou rovnou uvedeny všechny potřebné informace.

Údaje ze štítku nemusíte opisovat - můžete přiložit foto štítku do e-mailu nebo do zprávy na WhatsApp - kontakty.


Značka motoru: Značka stroje:
Briggs and Stratton AL-KO
Honda Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch, Elektrolux
Loncin CastelGarden

MTD

AL-KO

V případě, že máte dotaz na díl některého ze strojů AL-KO, uvádějte šestimístné číslo, nejčastěji označováno jako Art. no. Vzorové obrázky štítků jsou níže. Pouze podle něj můžeme přesně určit požadovaný díl. To platí pouze pokud se jedná o díl stroje, ne motoru. Tam je potřeba postupovat podle značky motoru.

<<< Zpět na předchozí stranu | ^^^ Zpět na začátek stránky

Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch, Elektrolux

Zahradní traktory, ridery, sekačky

Pro vyhledání správných dílů na výrobky Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch, Gardol a další značky patřící do skupiny Husqvarna, resp. Electrolux, potřebujeme produktové číslo (Product) a “Maintenance level”. Žací ústrojí riderů, které se kupuje samostatně, mají na sobě vlastní výrobní štítek.

U traktorů (cca od roku výroby 2010) bývá pod kapotou i štítek s originálními čísly spotřebních dílů. Podle těchto čísel můžete vyhledávat díly na našem e-shopu.

Pily a křovinořezy

U pil a křovinořezů Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch stačí uvést přesný model a rok výroby z výrobního štítku. U novějších řad pil (zejména "pětkové" řady - 550, 555, 560 XP atd.) je rok výroby důležitý!

CastelGarden

Traktory

Sekačky

MTD

Briggs and Stratton

Pro vyhledání správných dílů motorů Briggs & Stratton potřebujeme vědět

  • buďto čísla MODEL, TYPE, CODE
  • nebo modelové číslo (Model number)

Honda - motory

Loncin